Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфист от Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е това е друго,защото моята,а и доста други до главата имат даже две.
    Замерихте ли динамото и как е акумулатора?
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Е това е друго,защото моята,а и доста други до главата имат даже две.
      Замерихте ли динамото и как е акумулатора?
      Неговата е 16v и е различна от твоята

Comment

Вчера колегата Свилен доиде да види колата,за което му благодаря.Държа се много коректно и професионално.А аз малко се поизложихблеснах с моите незнания,не бях си направил труда да зареда акумолатора и така нататък.Иначе както каза тои колата запали.Жоро ще ти се обадя тези дни,благодаря че се отзоваваш.Относно жълтите кабели,ако съм разбрал правилно ,това е един маркуч.Малко побългаряване.Маншона които свързва инжекциона с тръбите(така и не разбрах как точно се наричат)където пише 16v се скъса.Не можахме да намерим оригинален и временно сложихме не оригинален.Той естествено нямаше "дупка" през която минава въздуха на е тук вече ще ви излъжа не се сещам......и така сложихме този маркуч да отвежда въздуха.Трябва да го махна,ще стане......Климатик по принцип има....но липсва помпичката(така я купих) и трябва да се напълни (климатика)за да се види дали работи.но честно казано ми е само до него.
        Свещи и кабели ще трябва да взема,ако има нещо ще се обадя за покупката.
        Attached Files

Comment

А относно климатика мисля че ти липсва копресора

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
            А относно климатика мисля че ти липсва копресора

Като гледам не липсва а направо си го няма.
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
              Неговата е 16v и е различна от твоята
              Все пак тези гумени маншонмета който свърват колекторите и блока си явяват гарнитурите такаче ако може да си намери нови колегата и най добре

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                Все пак тези гумени маншонмета който свърват колекторите и блока си явяват гарнитурите такаче ако може да си намери нови колегата и най добре
                Маншончетата са между колектора и дроселите,под дросела има две гарнитури от хартия и текстолитова плочка между тях.
                33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

Първоначално публикувано от rasho 33 imola Покажи съобщение
                  Маншончетата са между колектора и дроселите,под дросела има две гарнитури от хартия и текстолитова плочка между тях.
                  Това без картинка нема го вдяна, сори
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ще дойда да ти разглобя твоята и ще вденеш!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Стига си разглабял ти бе, впоследствие видях че ми е като на Stranger65 и ми стана интересно тая гарнитурка къде се пада ... размихме темата, аман
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Кабелите на свещите са боклук - махай ги за да не изгориш централата. Тя е добре защитена, но все пак ....

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                          Моята има маркучи с по две притягащи скоби, няма гарнитури
                          Точно такива са и моите.Като ги свалям няма нужда да се слагат гарнитури.Само гледам да няма буклуци,които да пречат,
                          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Колега, честито за запалването!!!
                            Айде скоро да я докараш на някоя среща в Пловдив да я покажеш.
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

http://www.alfa-restoration.co.uk/En...rt1/Part1.html 8-ма и 9-та част мисля че ще са интересни,а също и Part 2

Comment

Налей бензин на колата, зареди акомулатора и ми се обади. Както вече казах ще ти помогна.

Comment

Working...
                                X